Ample lucrări de reparaţii, timp de 7 luni, pe strada Brăilei Recomandat

Luni, 24 Iunie 2019 12:50
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a anunţat că începând de astăzi, luni, 24 iunie 2019, pe cea mai importantă arteră de circulaţie a oraşului, strada Brăilei, vor fi demarate ample lucrări de reparaţii a carosabilului, trotuarelor, parcărilor, staţiilor de autobuz, spaţiilor verzi adiacente, precum şi lucrări de semalizare rutieră.

Potrivit municipalităţii, în cadrul primei etape, traficul rutier va fi restricţionat pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Drumul de Centură şi intersecţia cu strada Frunzei. Se va închide prima bandă de circulaţie, pe sensul de mers către strada Oţelarilor, şi, prin urmare, circulaţia maşinilor se va putea desfăşura pe a doua bandă, pe sensul de mers către strada Oţelarilor. Ulterior se va închide banda a doua de circulaţie (sens de mers către strada Oţelarilor). Astfel, circulaţia maşinilor se va desfăşura pe banda 1 (sens de mers către strada Oţelarilor). Benzile de circulaţie se vor închide etapizat, odată cu execuţia lucrărilor de turnare a covorului asfalatic.

Valoarea totală a lucrărilor care se vor derula pe strada Brăilei, în urma desfăşurării licitaţiei publice, este de 22.430.519,32 lei, inclusiv TVA, şi vor fi realizate de către Asocierea Tancrad S.C. Tancrad SRL, SC Citadina 98 SA, SC Romsit Construct SRL. Durata lucrărilor care se vor realiza este de 7 luni.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu