Armă letală fără acte, descoperită la percheziţii (VIDEO) Recomandat

Vineri, 17 Ianuarie 2020 13:44
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi al muniţiilor.

Cu această ocazie, la domiciliul unui bărbat, de 45 de ani, din comuna Lieşti, judeţul Galaţi, poliţiştii au găsit o puşcă de vânătoare, calibrul 12, având seria ştearsă, armă letală supusă autorizării, precum şi 22 de cartuşe, calibrul 12, muniţie letală, acestea fiind deţinute fără drept de persoana în cauză.

Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că ar fi achiziţionat arma de la un cetăţean moldovean, în urmă cu trei ani, şi în tot acest timp a păstrat-o la domiciliu, cunoscând că este supusă autorizării.

Acesta este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi al muniţiilor, fiind reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, şi urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti cu propunere de arestare preventivă.

VIDEO mai jos!

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu