×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 296

Asociaţia Bike Works provoacă gălăţenii la mişcare

 
Miercuri, 05 Martie 2014 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii sunt provocaţi să facă mişcare! Asociaţia Bike Works lansează această provocare, sub sloganul "I am the engine!", care promovează mersul pe bicicletă dar şi turismul, sporturile montane, protecţia şi dezvoltarea durabilă a mediului, promovarea tineretului şi dezvoltarea societăţii civile. Membrii Bike Works îşi doresc ca asociaţia să reprezinte nu doar un simplu ONG, ci şi un grup de oameni activi care militează pentru implicarea activă în societate a persoanelor cuprinse de grijile de zi cu zi.
„«Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume» - spunea Mahatma Ghandi. Chiar dacă uneori societatea ne face să credem că nu mai putem face nimic, totuşi stă doar în puterea noastră, a fiecăruia, să construim comunitatea pe care ne-o dorim cu toţii... totul este să vrem şi să încercăm", spune preşedintele Asociaţiei Bike Works, Silviu Negoiţă.
Pe parcursul acestui an, Asociaţia Bike Works are în agendă nu mai puţin de 15 activităţi, printre care: organizarea de ture cu bicicleta în jurul Galaţiului, sau chiar în ţară, la care pot participa toţi cei interesaţi, indiferent dacă sunt sau nu membrii asociaţiei; organizarea de competiţii pentru toţi bicicliştii (un concurs de mountainbike în Munţii Măcinului, „Măcin XC", un concurs pentru orice tip de bicicletă desfăşurat pe faleza superioară denumit „Turul Falezei", sau concursul de îndemânare pe bicicletă pentru copii intitulat „Micul Biciciclist"); „Şcoala de biciclete" în care cei mici vor învăţa să meargă corect pe bicicletă; workshop-uri pe Faleză unde toţi cei interesaţi vor afla multe dintre „secretele" unei biciclete. Anul trecut Asociaţia Bike Works s-a făcut remarcată prin proiectul „Omul REînverzeşte locul", în cadrul căruia a fost ecologizată Păduricea de lângă stadionul Dunărea, un spaţiu în care membrii acesteia speră ca bicicliştii să se familiarizeze cu mersul pe teren accidentat. Mai multe detalii despre proiectele în lucru ale asociaţiei pot fi obţinute accesând www.bikeworks.ro.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu