Atacate şi tâlhărite pe stradă. Agresorul, arestat preventiv Recomandat

Joi, 07 Ianuarie 2021 14:18
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Galaţi, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 1 Poliţie Rurală Galaţi şi cei ai Secţiei 4 Poliţie Galaţi, au identificat un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Galaţi, bănuit de comiterea a patru infracţiuni de tâlhărie. Este vorba despre fapte comise cu acelaşi mod de operare, două în data de 4 ianuarie a.c., pe strada Dr. Mihail Petrini Galatzi, respectiv în cartierul I.C. Frimu, celelalte două, în zilele de 21 şi 31 decembrie 2020, pe strada 1 Decembrie 1918, respectiv strada Victor Papilian.

„În urma administrării probatoriului, a rezultat că tânărul ar fi atacat victimele pe stradă şi, folosind violenţa, le-ar fi deposedat de poşetele în care aveau acte, bani, carduri şi telefoane mobile. Totodată, extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că, la comiterea faptelor din data de 4 ianuarie, bărbatul ar fi fost sprijinit de un tânăr, de 21 de ani, din comuna Scânteieşti, iar la comiterea faptelor din luna decembrie, de un altul, de 20 de ani, din municipiul Galaţi. Prezumtivul autor al faptelor a fost prezentat parchetului, cu propunere de arestare preventivă, instanţa dispunând faţă de acesta măsura respectivă“, a precizat cms. Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

Tânărul, de 21 de ani, care l-ar fi ajutat la comiterea a două dintre fapte, a primit control judiciar într-o altă cauză, cel de-al doilea prezumtiv complice fiind audiat în prezent, la sediul poliţiei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu