Au dat peste cap etilotestul

 
Miercuri, 14 Martie 2018 16:13
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii gălăţeni au făcut dosare penale unor şofer depistaţi, unul aproape de comă alcoolică, altul băut şi el, la volanul maşinilor, în trafic. Ambii au fost depistaţi noaptea când probabil au crezut că vor scăpa mai uşor de echipajele de poliţie, dar nu a fost aşa.

Primul caz a avut loc pe data de 13 martie, în jurul orei 23:45, când poliţişti din cadrul Biroului Rutier Galaţi au oprit în trafic, pe strada Brăilei, un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, la volanul căruia se afla un bărbat de 31 ani, din municipiul Galaţi. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În noaptea de 13/14 martie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ghidigeni au depistat un bărbat de 43 ani, din localitate, care a condus un autoturism pe D.J. 241, aflându-se sub influenţa alcoolului.Testarea acestuia cu aparatul etilotest a relevat o concentraţie etilică de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care poliţiştii l-au condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice. Şi în acest caz a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu