Au început lucrările de reabilitare a reţelei de apă din str. N. Alexandrescu

 
Vineri, 13 Aprilie 2018 15:29
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Societatea Apă Canal S.A. Galaţi anunţă demararea lucrărilor de reabilitare a reţelei de apă potabilă din str. N. Alexandrescu, pe tronsonul str. Serei - str. Anul Revoluţiei.
Lucrările se vor derula în două etape astfel: prima etapă a fost deja demarată şi prevede înlocuirea reţelei de apă existente cu conductă nouă, Dn 100mm PEHD, pe tronsonul str. Serei - str. Basarabiei, iar a doua etapă vizează tronsonul str. Basarabiei - str. Anul Revoluţiei şi prevede înlocuirea conductei existente cu o nouă conductă, Dn 150 mm PEHD.
Apă Canal Galaţi face precizarea că anul de punere în funcţiune a reţelei de apă din str. N. Alexandrescu, ce va fi reabilitată, este 1954, iar investiţia "Reabilitare reţea apă potabilă Dn100mm–150mm str. N. Alexandrescu, municipiul Galaţi" se realizează din surse proprii ale societăţii.
În cadrul investiţiei au fost prinse şi lucrări de înlocuire a celor 137 de branşamente de apă ale clienţilor din zonă şi a unui număr de 6 branşamente pentru hidranţi de incendiu. Firma desemnată să se ocupe atât de proiectare cât şi de execuţia lucrărilor din cadrul investiţiei este OBERCONS COMP SRL, iar valoarea contractului este de 643.647 lei fără TVA.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu