Autocar aflat în atenţia autorităţilor din Italia, descoperit la P.T.F. Oancea Recomandat

Luni, 02 August 2021 12:48
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În data de 01 august a.c., în jurul orei 02.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un cetăţean moldovean, în vârstă de 59 de ani, care conducea un autocar, înmatriculat în Republica Moldova şi efectua o cursă ocazională către Bulgaria.
Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autocarului în cauză,  colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autorităţile din  Italia în data de 28.07.2021.
Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că este angajatul unei firme de transport din Republica Moldova şi nu are cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport este implicat în vreun litigiu.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autocarul, în valoare de aproximativ 120.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu