Autorul american Peter Frank şi alţi speakeri de top vin la Galaţi

 
Marți, 06 Octombrie 2015 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe data de 8 octombrie 2015, la Centrul Regional de Afaceri Galaţi, se va desfăşura ce-a de-a doua ediţie a Conferinţei Afaceri.ro Galaţi, organizată de Parcul Industrial Galaţi în parteneriat cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agicultură Galaţi, Entreprise Europe Network, Arhipelago şi Asociaţia pentru Promovarea Economiei Cunoaşterii. Evenimentul are loc sub denumirea „Export, logistică şi acces la resurse pentru dezvoltare” şi este dedicată în primul rând antreprenorilor care îşi propun dezvoltarea afacerii. 

Conferinţa Afaceri.ro Galaţi 2015 va reuni speakeri cu nume importante, în frunte cu Peter Frank, autorul american al cărţii „M-am Săturat Să Fiu Prost: Incursiune în gândirea critică pentru oameni de afaceri şi nu numai”, care va vorbi despre modul în care gandirea critică poate fi aplicată în afaceri.

Evenimentul va fi unul inedit şi prin prisma faptului că se va desfăşura atât în sala de la Centrul Regional de Afaceri Galaţi, cât şi la Expoziţia de Cercetare şi Inovaţie Ugal Invent (Universitatea Dunărea de Jos Galaţi), după încheierea primelor cinci sesiuni ale conferinţei. Concomitent, se va desfăşura şi workshopul „Obiective strategice ale polului Noatex Cluster TMV”, ce va conţine prezentarea rezultatelor obţinute în cadrul clusterelor textile.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu