Azi, la KineDok: „Fericiţi până la adânci bătrâneţi”

 
Miercuri, 25 Noiembrie 2015 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În cadrul proiectului KineDok (coordonat de One World Romania), miercuri, la ora 18.00, va fi difuzat filmul „Fericiţi până la adânci bătrâneţi” (Olanda, Croaţia, 83 min.), realizat de Tatjana Božić, în 2014.

Atunci când Tatjana Božić îşi găseşte pentru a suta oară dragostea vieţii sale, iar lucrurile o iau din nou pe o pantă descendentă, ea se hotărăşte să întoarcă pagina. Relaţia aceasta trebuie să meargă! Tatjana îşi vizitează cinci dintre foştii iubiţi la Moscova, Hamburg, Londra şi Zagreb pentru a afla de ce toate aventurile ei amoroase eşuează. Cu o doză sănătoasă de autoironie, dar şi cu o profundă pasiune, Tatjana îşi dezvăluie relaţiile trecute şi îşi confruntă foştii iubiţi şi pe sine, dezvăluind complexităţile iubirii contemporane. Documentarul este un film emoţional, dar totodată umoristic, în care fiecare se recunoaşte cu uşurinţă, în timp ce producătoarea caută, cu sârguinţă, sfântul graal al dragostei, încununat de acel „Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi!”.

La proiecţie va fi prezentă însăşi regizoarea şi protagonista filmului, Tatjana Božić, care va răspunde întrebărilor venite din public, dar şi Andreea Burdujanu, reprezentant One World Romania.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu