Bărbat depistat la volan sub influenţa alcoolului

Vineri, 09 Octombrie 2015 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii oraşului Bereşti au oprit pe strada Trandafirilor un autoturism condus un bărbat de 52 de ani, din localitate, şi deoarece emana halenă alcoolică, l-au condus la sediul poliţiei. În urma testării cu aparatul Drager, rezultatul a fost de 0,75 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pe numele conducătorului auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului. (M.R.)

 

Băgată în spital de neatenţia altui şofer

 

Un bărbat de 59 de ani din comuna Suhurlui, în timp ce conducea autoturismul pe strada Prelungirea Brăilei din Galaţi, nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de un autoturism condus de o femeie de 57 de ani din localitate, iar în momentul când femeia a frânat pentru a acorda prioritate de trecere, a intrat în coliziune cu aceasta. În urma evenimentului, conducătoarea auto a suferit traumatisme, fiind necesară internarea acesteia în spital. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pe numele bărbatului pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (M.R.)

 

Neatenţia costă

 

O tânără de 27 de ani, din Galaţi, în timp ce conducea autoturismul pe strada Brăilei, din Galaţi, din cauza neatenţiei, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Şendreni. În urma impactului, tânărul a fost accidentat uşor, nefiind necesară internarea acestuia în spital. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pe numele conducătoarei auto pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu