Bărbatul care şi-a bătut copiii a ajuns după gratii Recomandat

Joi, 04 Aprilie 2019 16:08
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tatăl (foto) care şi-a snopit în bătaie copiii a fost arestat pentru 30 de zile. Bărbatul a fost prezentat joi, 04 aprilie 2019, la Judecătoria Tecuci cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului, iar magistraţii au emis mandatul de arestare pentru 30 de zile. În faţa instanţei, tatăl bătăuş nu a contestat măsura arestării preventive şi a recunoscut fapta, regretă, şi spune că el de fapt îşi iubeşte copiii.

În cursul zilei de joi, au apărut şi noi informaţii despre bărbatul care şi-a bătut cu bestialitate cei doi copii de 2 şi respectiv 5 ani au ieşit la iveală. Bărbatul are un trecut violent deoarece în anul 2005 a fost eliberat şi reabilitat după ce a stat în închisoare fiind condamnat pentru omor. În plus, în acest an, el deja era cercetat în alt dosar de violenţă în familie, deschis la plângerea soţiei. "Există o plângere, făcută de soţie, în dată de 17 ianuarie 2019, pe Poliţia Municipiului Tecuci, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de soţul ei. În urmă plângerii a fost întocmit dosar penal tot pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie şi se efectuează cercetări sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci", cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi. Mama copiilor a anunţat Direcţia de Asistenţă Socială că în maxim 3 zile va ajunge în ţară ca să îşi rezolve problemele familiale şi să ia copiii. Aceştia primesc consiliere psihologică şi sunt în plasament la o soră a tatălui.

Reamintim că bărbatul s-a filmat cum îşi loveşte copiii, apoi a trimis imaginile soţiei sale, fugită la o rudă în Anglia, tot de frica bătăilor soţului. Îngrozită de filmare, femeia a trimis imaginile unei cunoştinţe cerându-i ajutorul. Astfel, cazul a ajuns în atenţia presei şi a poliţiei, Monitorul de Galaţi a scris despre acest subiect în articolul "VIDEO | Copii de 2 şi 5 ani bătuţi crunt de tatăl lor pentru a o determina pe mama lor să se întoarcă din Anglia".

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu