Bătrâne jefuite în propriile case de o tânără gălăţeancă Recomandat

Miercuri, 09 Februarie 2022 15:53
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi au identificat şi reţinut o femeie de 34 de ani, din municipiul Galaţi, bănuită de comiterea unei fapte de furt şi a unei tentative de furt. S-a întâmplat marţi, 08 februarie 2022.

Din cercetări, a reieşit că, în data de 04 februarie 2022, după ce i-ar fi vândut victimei peşte, în piaţa din cartierul Ţiglina 1, femeia, însoţită de fiul ei minor, ar fi urmărit-o pe aceasta până la locuinţa sa. Aici, folosind diverse pretexte şi profitând de starea vădită de vulnerabilitate a victimei, în vârstă de 87 de ani, ar fi pătruns în apartament de unde ar fi sustras suma de 2.100 de lei. Două zile mai târziu, persoana bănuită, folosind acelaşi mod de operare, ar fi pătruns în locuinţa altei femei, de 81 de ani, unde ar fi fost surprinsă de aceasta în timp ce căuta prin lucrurile din dormitor, de această dată nereuşind să sustragă bunuri sau bani.

Femeia a fost reţinută de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunere de arestare preventivă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu