Băut şi fără permis, urmărit de poliţişti în miez de noapte Recomandat

Joi, 13 August 2020 04:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un echipaj de poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Corod a efectuat, la data de 11 august 2020, în jurul orei 23.30, semnale luminoase şi acustice pentru a opri un autoturism care se deplasa pe D.J. 251A. Bărbatul aflat la volan nu a ţinut cont de aceste semnale, continuându-şi deplasarea, motiv pentru care poliţiştii au plecat în urmărirea lui.

După ce a parcurs o mică distanţă, bărbatul a oprit autoturismul, pe sensul opus de mers, a coborât din acesta şi le-a declarat verbal poliţiştilor că nu el l-a condus. La sediul poliţiei, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, din comuna Corod, a refuzat testarea alcoolscopică, refuz reiterat şi în cazul prelevării de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ca urmare a verificării în bazele de date, poliţiştii au constatat că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În consecinţă, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi refuzul prelevării de mostre biologice.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu