Biblioteca Estivală, la a III-a ediţie, în Parcul Mihai Eminescu

Miercuri, 24 Iunie 2015 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ca în fiecare an, Biblioteca Judeţeană V.A.Urechia a deschis, pe perioada verii şi a vacanţei de vară pentru copii, Biblioteca Estivală. Locaţia, binecunoscută de acum, este parcul Municipal „Mihai Eminescu”, unde biblioteca estivală va oferi gălăţenilor accesul la servicii de lectură, informare şi recreere, astfel încât zilele de vară vor putea fi petrecute într-un mod activ, amuzant, într-un ambient plăcut şi relaxant. Programul de funcţionare este de luni până vineri, între orele 9.00 şi 21.00, sâmbăta este liberă, iar duminică Biblioteca Estivală va funcţiona între 8.00 şi 21.00.

Totodată, reprezentanţii Bibliotecii VAUrechia au anunţat că, până pe 30 august, la sediul central cât şi la filialele BVAU programul cu publicul cititor va fi 9:00 - 17:00. Sâmbata va fi închis iar duminica va fi deschis numai la Sediul Central unde programul va ramâne 8:00 - 13:00. Pentru a asigura o activitate susţinută cu publicul tânăr aflat în vacanţă, până pe 30 iunie, la Secţia pentru Copii se fac înscrieri la Clubul de vacanţă, denumit generic Clubul Curioşilor, în cadrul căruia se va derula un program educaţional pentru micii cititori.

De asemenea, pentru cei pasionaţi de cărţi şi citit, tot la iniţiativa BVAU, începând din această săptămână şi până pe 15 septembrie, s-a deschis la Foişorul din Grădina Publică un punct de interacţiune cu publicul, un loc de lectură în aer liber denumit Grădina cu Cărţi! Programul standului de lectură va fi între 10.00 şi 18.00, de luni până vineri, pe toată perioada vacanţei elevilor. 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu