Biblioteca V.A. Urechia caută bibliotecari Recomandat

Miercuri, 14 Noiembrie 2018 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi îi informează pe gălăţenii care sunt în căutarea unui loc de muncă că în evidenţa instituţiei, în această săptămână, se află 164 de posturi vacante.

Cele mai multe posturi disponibile sunt: operator suport tehnic pentru servicii de comunicaţii electronice (30 locuri), lucrător comercial (12 locuri), manipulant marfă (11 locuri), muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide (10 locuri) sau bibliotecar - Biblioteca V. A. Urechia (4 locuri). Pentrul postul de bibliotecar, la Biblioteca Judeţeană V.A. Urechia, cei interesaţi trebuie să aibă studii superioare şi cunoştiinţe în operare PC, iar concursul pentru ocuparea celor 4 locuri vacante are loc în data de 26 noiembrie 2018 şi înscrierile se fac până la data de 16 noiembrie 2018, ora 16.00, la sediul bibliotecii.

De asemenea, prin reţeaua Eures, gălăţenii pot alege din 2.485 de posturi vacante din străinătate. Un exemplu este Marea Britanie, unde se caută 40 de infirmieri. Persoanele interesate trebuie să cunoască limba engleză la un nivel mediu. Salariul oferit este de 9,30 lire brut pe oră, iar oferta este valabilă până la data de 31 decembrie 2018. Mai multe informaţii se pot obţine la sediul AJOFM Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu