Blocul alimentar al Spitalului TBC modernizat complet de CJ Galaţi (FOTO) Recomandat

Luni, 09 Decembrie 2019 15:36
Publicat în Eveniment

Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi a anunţat, astăzi, luni, 09 decembrie 2019, o nouă investiţie la Spitalul de Pneumoftiziologie. Potrivit CJ Galaţi, se lucrează deja la consolidarea şi modernizarea corpului de clădire în care va funcţiona blocul alimentar al unităţii spitaliceşti. Valoarea investiţiei este de 6.002.697 de lei, sumă care include contractul de lucrări, costurile cu realizarea proiectului tehnic, dotările pentru bucătăria spitalului şi toate cheltuielile cu documentaţiile, avizele şi autorizaţiile necesare. Proiectul este finanţat din bugetul propriu al CJ Galaţi.

„Reconstruim parţial, consolidăm şi modernizăm corpul E din cadrul unităţii medicale. Pe lângă blocul alimentar al spitalului, proiectul prevede refacerea şi a două săli de curs, precum şi a vestiarelor destinate angajaţilor. De asemenea, vom schimba toate reţelele de utilităţi, tâmplăria exterioară şi interioară va fi înlocuită în totalitate, iar acoperişul va fi refăcut integral. În plus, construim şi un zid de sprijin pentru consolidarea terenului din zonă. Proiectul prevede şi dotarea noii bucătării cu echipamente moderne pentru pregătirea hranei. Pe durata lucrărilor, bucătăria spitalului a fost mutată într-un spaţiu reamenajat conform normelor în vigoare“, a declarat Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi.

Licitaţia a fost caştigată de către Asocierea S.C. Rovis Lider S.R.L & S.C. Atu Consulting S.RL, iar valoarea contractului este de 4.203.157 de lei. Dotările care vor fi achiziţionate în cadrul acestui proiect costă 561.291de lei. Termenul de implementare al proiectului este de 12 luni, precizează CJ Galaţi.

FOTO în Galeria de imagini de mai jos!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu