Bobocii basarabeni de la UDJ ajung astăzi în Galaţi Recomandat

Luni, 26 Septembrie 2022 10:53
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Clubul Studenţilor Basarabeni şi Bucovineni (CSBB) „Ştefan cel Mare şi Sfânt” din cadrul Ligii Studenţilor din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi şi Direcţia Cămine - Cantine, organizează, în perioada 26.09.2022 - 29.09.2022, proiectul tradiţional „Tutoriat Boboc”.

Prima parte a proiectului constă în organizarea unei curse speciale pentru transportul noilor studenţi etnici români, înmatriculaţi la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi. Autocarul va prelua studenţi din raioanele Ialoveni, Hînceşti, Cahul, Orhei, Nisiporeni în data de 26.09.2022, din faţa Hotelului Chişinău, la ora 12:00. La sosirea în Campusul Studenţesc „Alexandru Ioan Cuza” din Galaţi, în jurul orelor 19:30, proaspeţii studenţi vor fi întâmpinaţi de voluntari ai Clubului Studenţilor Basarabeni şi Bucovineni „Ştefan cel Mare şi Sfânt” şi ajutaţi să se cazeze provizoriu în Căminul studenţesc „C” până la semnarea contractelor de studii.

Ulterior, voluntarii CSBB îi vor îndruma pe „boboci” în toate aspectele pe care le implică viaţa de student la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, de la acomodarea cu campusul studenţesc şi corpurile facultăţilor şi implicarea în activităţi extracuriculare până la obţinerea permisului de şedere, potrivit unui comunicat al CSBB. *sursa foto: arhivă

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu