BREAKING NEWS: Un întreg cartier din Galaţi fără apă potabilă din cauza unei avarii de proporţii Recomandat

Vineri, 13 Iulie 2018 10:39
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mii de gălăţeni au rămas fără apă potabilă din cauza unei avarii de proporţii la o conductă magistrală.

Societatea APĂ CANAL S.A. Galaţi aduce la cunoştinţă că, din cauza unei avarii survenite pe magistrala Dn1000mm în zona Bisericii Sf. Mina, astăzi, 13 iulie 2018, începând cu ora 09:00 s-a procedat la întreruperea alimentării cu apă potabilă a consumatorilor din cartierul Aurel Vlaicu (arealul cuprins între str.Tecuci - str.1 Decembrie 1918 - str. A.Vlaicu - Cimitir Eternitatea) pentru execuţia lucrărilor de remediere.

Personalul societăţii a fost mobilizat în vederea intervenţiei cu operativitate pentru efectuarea manevrelor specifice şi a lucrărilor de ridicare a avariei.

”Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de sistarea apei potabile, mulţumim pentru înţelegere şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp. Societatea APA CANAL S.A. Galaţi asigură cisterna cu apă in zona str.Alba Iulia c/c str. Podul Înalt. Pentru situaţii deosebite, cereri de asigurare a cisternei pot fi făcute la Dispeceratul societăţii, la numerele de telefon 0236/463294 si 0236/473380 int.133”, se arată în comunicatul Apă Canal SA.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu