Bunuri contrafăcute şi fără documente, descoperite de poliţiştii de frontieră

 
Vineri, 06 Septembrie 2013 03:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Poliţiştii de frontieră gălăţeni au depistat, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, în autoturismul unui gălăţean mai multe bunuri susceptibile a fi contrafăcute fără documente legale, pe care acesta intenţiona să le comercializeze.
În data de 4 septembrie, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au observat în zona unei parcări din municipiul Galaţi un autoturism în care erau mai multe produse ce purtau însemnele unor mărci cunoscute. Lângă autoturism se afla proprietarul acestuia, un gălăţean în vârstă de 37 de ani, despre care existau informaţii că se ocupă cu comercializarea bunurilor contrafăcute. Lucrătorii noştri au procedat la conducerea bărbatului la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru efectuarea de verificări. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, s-au descoperit în interiorul acestuia mai multe articole de îmbrăcăminte şi flacoane cu apă de parfum, toate având inscripţionate însemnele unor mărci înregistrate. Bărbatul a declarat că a cumpărat bunurile respective dintr-o piaţă din municipiul Bucureşti, pentru a le revinde ulterior la un preţ mai mare şi a obţine astfel un profit.
Poliţiştii de frontieră au ridicat bunurile în vederea confiscării, iar bărbatului i-au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu