Campania electorală scurtează termenul de distribuţie a pachetelor cu ajutoare POAD Recomandat

Marți, 11 August 2020 16:16
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă că beneficiarii venitului minim garantat şi ai alocaţiei pentru susţinerea familiei îşi mai pot ridica pachetele cu alimente şi produse de igienă distribuite prin programul european POAD 2019/2021, doar până vineri, 14 august 2020.
Pentru că distribuţia pachetelor cu produse alimentare şi produse de igienă nu se poate face pe perioada desfăşurării campaniei electorale, în perioada 17 august - 26 august 2020 se vor distribui pachete cu produse alimentare şi produse de igienă din partea Uniunii Europene pe listele suplimentare pentru persoanele cu handicap gradul I (persoane aflate temporar în situaţii critice de viaţă – potrivit O.U.G. nr.84/2020, art.3(1), litera c).
Pachetele cu produse alimentare şi produse de igienă vor fi distribuite în ordinea prezentării, până la epuizarea stocului. Fiecare beneficiar va primi câte o cutie cu produse alimentare şi o cutie cu produse de igienă.
Cutia cu produse alimentare conţine: făină albă de grâu (5 kg), mălai (4 kg), paste făinoase (două pungi a câte 400 de grame), ulei (4 litri), zahăr (2 kg), orez (4 kg), conservă carne de vită (5 bucăţi a câte 300 de grame), conservă carne de porc (3 bucăţi a câte 300 de grame), conservă pateu de ficat de porc (5 bucăţi a câte 200 de grame), compot de fructe (2 borcane a câte 720 ml), gem de fructe (unul de 360 de grame), gem de fructe dietetic (unul de 360 de grame). Cutia cu produse de igienă conţine cinci periuţe de dinţi, patru tuburi de pastă de dinţi de 300 ml, un flacon de şampon pentru adulţi de 500 ml, un flacon de şampon pentru copii de 800 ml, un flacon de săpun lichid de 500 ml, un pachet de detergent pudră pentru rufe albe de 1,8 kg şi un pachet de detergent pudră pentru rufe colorate de 900 de grame.
Pachetele vor fi acordate prin intermediul Cantinei de Ajutor Social, în centrul de distribuţie din Piaţa Ţiglina I, în parcarea laterală, pe baza următoarelor documente: buletinul persoanei titulare; buletinul soţului/soţiei/concubinului/concubinei; certificatul de naştere al copilului sau cartea de identitate (după caz). Programul de distribuţie va fi de luni până vineri, între orele 8.00 şi 16.00.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu