Captură de droguri: 2,5 kg de cannabis confiscate

Marți, 24 Noiembrie 2015 00:00
Publicat în Eveniment

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Galaţi au surprins trei bărbaţi în timp ce comercializau 40 de pliculeţe de cannabis. Au fost efectuate opt percheziţii, în urma cărora au ridicat alte 2,5 kilograme de cannabis.

„La data de 19 noiembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combaterii a Criminalităţii Organizate Galaţi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Galaţi, au surprins în flagrant trei bărbaţi, care aveau asupra lor 40 de pliculeţe de cannabis şi 2.405 lei.

Ulterior, poliţiştii, cu sprijinul jandarmilor, au efectuat 8 percheziţii domiciliare şi au ridicat în vederea confiscării peste 2,5 kilograme de cannabis. Din cercetări a reieşit că drogurile ar fi fost aduse din Spania prin firme de curierat, pentru comercializare. Pentru a ridica coletele, autorii ar fi folosit cărţi de identitate contrafăcute. În urma administrării probatoriului, 3 persoane au fost reţinute, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, ulterior fiind prezentate Tribunalului Galaţi, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a preciyat cms şef Cristina Tatulici, IPJ Galaţi. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu