Caravana Coca-Cola 2022 ajunge la Galaţi Recomandat

 
Duminică, 04 Decembrie 2022 14:21
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Coca-Cola aduce spiritul Crăciunului în orasele din Romania odată cu revenirea celebrelor sale caravane de Crăciun Coca-Cola. Timp de aproape trei decenii, de când au luminat pentru prima dată micul ecran într-o reclamă TV la mijlocul anilor 1990, caravanele au fost un semnal al începerii sezonului festiv.

În Romania, Caravana Coca-Cola va ajunge în Bucuresti, Sibiu, Timisoara, Craiova, Oradea, Cluj Napoca, Constanta, Suceava, Iasi, Galati, Targu Jiu şi Pitesti, unde ii va astepta pe toti cei care vor sa se bucure de atmosfera de Craciun intr-o atmosfera festiva, plina de surprize. De la festivalul Caravanei nu vor lipsi:

- Experiente senzoriale: disponibile pentru toti cei curiosi sa descopere magia Craciunului intr-o activare multi senzoriala inedita.

- Fotografii în decor de poveste: fotografii care se pot transforma in cărţi poştale personalizate pentru familie sau prieteni.

- O intalnire cu Moş Crăciun: ca de fiecare dată Moş Crăciun îi aşteaptă pe cei prezenţi să povestească şi să îşi facă poze împreună intr-un decor magic.

- Colinde: toti cei prezenti pot asculta sau chiar canta împreuna colinde si alte cantece de sezon, avand la dispozitie versuri din care se pot inspira.

“Caravana de Craciun Coca-Cola a devenit o tradiţie îndrăgită care aduce familiile şi comunităţile locale împreună pentru a se bucura de magia Crăciunului. Anul acesta, mai mult ca oricând, sărbătorim spiritul şi tradiţia Crăciunului şi faptul că, indiferent de obstacole, acesta îşi găseşte mereu calea de a ne aduce mai aproape, alaturi de familie, de prieteni si de alti membri ai comunitatii, bucurandu-ne împreuna de aceste momentele de sarbatoare”, a declarat Iuliana Nedelcu, Marketing Director Coca-Cola România.

Caravana Coca-Cola dă startul oficial al Crăciunului şi a pornit la drum, pe data de 29 noiembrie, iar la Galaţi va fi prezentă în perioada 16-17 decembrie 2022.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu