Cartierul Micro 14 intră în modernizare Recomandat

Miercuri, 04 Ianuarie 2023 12:35
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi continuă amplul program de modernizare a cartierelor, iar o nouă zonă unde se va interveni este cea a blocurilor A-C, din apropierea Centrului medical „Irina” (cartier Micro 14).
Proiectul are în vedere în principal următoarele lucrări: amenajarea de noi locuri de parcare în locul garajelor demolate, refacerea părţii carosabile, realizarea de alei de acces noi, amenajarea spaţiilor verzi, înfiinţarea unui loc de joacă pentru copii, asigurarea iluminatului public, realizarea marcajelor rutiere şi a sistemului de preluare şi evacuare a apelor pluviale etc.
În acest scop, a fost lansat în licitaţie publică un contract privind resistematizarea terenului din zona blocurilor A-C, cartier Micro 14 (proiectare şi execuţie). Este vorba despre terenul din imediata apropiere a Centrului medical „Irina”, acolo unde au fost demolate deja vechile garaje.
Valoarea estimată a contractului este de 3.686.197 lei fără TVA, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 20 ianuarie 2023. Termenul de realizare va fi de opt luni, din care două luni vor fi pentru proiectare şi şase luni pentru execuţia lucrărilor, potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu