Căutată de autorităţi după ce, băută şi drogată fiind, şi-a mințit familia că e răpită Recomandat

Joi, 09 Iulie 2020 14:57
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O tânără, în vârstă de 19 ani, băută și sub efectul substanţelor halucinogene, a pus poliţiştii şi jandarmii pe drumuri anunțând familia că e răpită. Isprava tinerei a fost făcută, a spus ea mai târziu, ca o glumă. Totul a început când o femeie de 23 de ani, din comuna Vânători, a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că sora ei, în vârstă de 19 ani, este ţinută de mai multe persoane împotriva voinţei sale pe raza municipiului Galaţi, într-o locaţie de unde observă o piscină, un drum de centură şi un pod.

„Având în vedere aspectele sesizate, s-a format echipa operativă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Galaţi şi IJJ Galaţi şi s-a procedat la efectuarea de verificări pe raza de competenţă în locaţii care corespund descrierii persoanei vătămate şi spaţii de cazare, fără însă a fi identificate persoane sau informaţii relevante cu privire la această sesizare.Au fost informate şi celelalte structuri din cadrul IPJ Galaţi cu privire la eveniment. În urma verificărilor efectuate şi a discuţiilor telefonice purtate cu presupusa persoană vătămată, pe numărul de telefon pus la dispoziţie de către mama acesteia (număr de Italia), s-a concluzionat că aspectele sesizate nu se confirmă, iar tânăra de 19 ani, în urma unui apel video, a declarat faptul că se află în Italia şi nu este adevărat că este victima vreunei infracţiuni şi a dorit să facă o glumă cu membrii familiei sale, chiar de ziua sa de naştere, punând totul pe seama consumului de băuturi alcoolice şi a substanţelor halucinogene“, se arată în comunicatul de presă al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au luat faţă de tânăra de 19 ani măsura sancţionării contravenţionale pentru alarmarea organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol, fără motiv întemeiat.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu