Ce spune prefectul despre închiderea Galaţiului Recomandat

Miercuri, 08 Iulie 2020 17:04
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În condiţiile în care numărul infectărilor cu noul coronavirus (COVID-19) creşte alarmant de la o zi la alta în judeţul Galaţi, în prezent vorbind de un număr de 1.128 de gălăţeni infectaţi şi 4 focare active, respectiv la Spitalul Judeţean, Șantierul Naval Damen, combinatul siderurgic Liberty şi în comuna Toflea, au început să apară tot mai multe speculaţii în spațiul public cum că municipiul Galaţi s-ar închide, ca o măsură de limitare şi prevenire a posibilelor îmbolnăviri.

În acest context, prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avrămescu, neagă aceste zvonuri şi susţine că, în acest moment, nu este luată în discuţie o astfel de măsură. „Având în vedere informaţiile lansate în spaţiul public cu privire la o presupusă închidere a municipiului Galaţi, vă informez că, în acest moment, nu este luată în discuţie o astfel de măsură“, a precizat prefectul.

Precizăm că și la nivel național răspândirea virusului este una alarmantă, numai în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 555 de noi cazuri de îmbolnăvire, subiect despre care cotidianul nostru a relatat AICI.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu