Cei mai renumiţi vloggeri români vin la Galaţi Recomandat

Sâmbătă, 08 Decembrie 2018 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În acest sfârşit de an, România are parte de o premieră în materie de social media şi de promovare. Se organizează primul turneu al vloggerilor din ţară.

Pentru cei care încă au neclară noţiunea de vlogger, trebuie spus că o persoană denumită aşa este, de fapt, blogger, adică persoana care împărtăşeşte idei, păreri şi sfaturi conform nivelului său de cunoştinţe celor care le urmăreşte blogul - o publicaţie personală online. Amploarea pe care a luat-o folosirea noilor tehnologii de comunicare a condus la apariţia unui alt fel de blogger: vloggerul. Este prescurtarea de la ''video blogger'' adică o persoană care în loc să scrie pe un blog postează clipuri în care vorbeşte despre anumite teme de interes comun. Mulţi dintre vloggeri au ajuns adevăraţi formatori de opinie şi postările lor sunt urmărite de foarte multe persoane. Sunt noile vedete din spaţiul online care vorbesc deschis despre ceea ce cred şi simt. Transmit o stare bună, au o atitudine pozitivă, spun lucrurile într-un mod diferit, aşa cum puţini au curajul să o facă. În străinatate, vloggingul este o industrie uriaşă.

Invitatul special este Marisa Paloma

Evenimentul în premieră este unul marca Global Events şi va avea loc în principalele oraşe ale României. La întâlnirea cu publicul cei mai cunoscuţi vloggeri din ţară vor fi prezenţi pentru a împărtăşi din experienţa lor în online. Cei mai în vogă influenceri din mediul online din România vor împărtăşi tuturor detalii despre reţelele sociale, la ce te pot ajuta şi cum poţi transforma o pasiune într-o meserie extrem de bănoasă.

Turneul a început la Cluj, pe 11 noiembrie şi se va desfăşura până pe 22 decembrie 2018, perioadă în care cei mai buni vloggeri din România vor călători în opt mari oraşe din ţară pentru a se întâlni cu publicul interesat. Selly, Gami OS, Diana Condurache, Pain, Exploit, Andrei Zbarnoaia, It's Anca, Lino Golden, Mario Fresh, Octavian Graure, Alvarez, Skivo, Irina Diaconescu, Alina Ceuşan vor împărtăşi din secretele succesului lor în online cu toţi cei care vor veni să-i vadă. Acestora li se vor alătura invitaţi speciali în fiecare oraş în parte: Nadd Hu la Craiova, BRomania la Timişoara, Laura Giurcanu la Cluj, Ionuţ Rusu la Braşov, Ruxy Ghimp la Iaşi, Cristina Almăşan la Oradea şi Marisa Paloma la Galaţi.

În Galaţi, vloggeri ajung pe 9 decembrie, evenimentul fiind organizat la Sala Sporturilor, de la ora 19.00. Biletele sunt disponibile online la preţuri cuprinse între 40 şi 120 de lei. Atenţie! Preţul biletelor diferă de la oraş la oraş! Se recomandă folosirea unui PC sau Laptop şi nu telefoanele mobile atunci când se plasează comenzile de bilete.

Marisa Paloma

Vloggerii postează despre pasiunile lor comune cu ale altor mii de adolescenţi

Primul turneu al vloggerilor la nivel naţional le va da ocazia celor care doresc să participe să asiste la paneluri de discuţie pe subiecte interesante din domeniu, să afle poveştile acestor vloggeri, informaţii preţioase despre începuturile lor în acest domeniu, provocările de zi cu zi şi tendinţele din domeniu. Cum a reuşit Selly, de exemplu, să ajungă cel mai urmărit vlogger din România, cu peste 1,7 milioane de subscribers pe YouTube sau cum pasiunea pentru pictură şi desenele pe sneakers făcute de Graure s-au transformat într-unul dintre cele mai urmărite conturi (35,9 mii de urmăritori pe Instagram), acestea sunt doar câteva dintre subiectele pe care vloggerii le vor dezbate în cadrul acestui turneu. Mai mult decât atât, cei care îşi vor achiziţiona bilete cu opţiunea "meet-and-greet" vor putea sta faţă în faţă cu vloggerii preferaţi, pentru a le pune întrebări sau a face fotografii. Biletele "meet-and-greet" sunt valabile DOAR cu bilet de acces la spectacolul respectiv.

Nu va lipsi nici muzica favorită a tinerilor, pentru că toate aceste întâlniri se vor încheia cu cântări ale celor de la 5GANG, un proiect alcătuit din 5 vloggeri talentaţi: Selly, Pain, Dia, Gami, Exploit. Pasiunea pentru vlog i-a unit şi i-a determinat să formeze o trupă de succes.

Selly

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu