Cele 18 troileibuze noi ale Transurb ies pe traseu, în acest weekend

 
Vineri, 08 Decembrie 2017 14:03
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Societatea Transurb S.A. anunţă că, în data de 09 şi 10 decembrie a.c., noile troleibuze, marca Skoda Solaris, achiziţionate în cadrul proiectului de modernizare a transportului urban demarat de către Primăria municipiului Galaţi, vor ieşi în traseu pentru efectuarea probelor tehnice şi a rodajului specific autovehiculelor noi.
Sâmbătă, 09 decembrie, se vor efectua probe tehnice pentru un număr de 6 troleibuze, iar duminică, 10 decembrie vor ieşi în traseu 12 troleibuze, acestea vor circula fără călători, pe tot parcursul celor două zile, deplasându-se pe reţeaua dedicată de transport public din Galaţi.
Odată cu sosirea primelor troleibuze, în data de 06 noiembrie 2017, a ajuns şi o echipă de specialişti din Cehia care au testat troleibuzele pe reţeaua locală în vederea reglării parametrilor tehnici şi adaptării echipamentelor electrice. Atât personalul de întreţinere, cât şi conducătorii auto, care îşi vor desfăşura activitatea pe noile troleibuze, au fost instruiţi de către un reprezentant al Skoda Electric a.s.
Reamintim că livrarea troileibuzele s-a făcut în baza contractului semnat pe 16 martie 2017 care are o valoare de 5.567.784.07 euro, preţ care include consumabilele şi piesele de schimb pentru o perioadă de 36 luni ce reprezintă, de altfel, şi perioada de garanţie.
Desi, potrivit calendarului iniţial, termenul de livrare era de 10 luni de la semnarea contractului, la inceputul lunii decembrie a.c. au fost deja livrate toate cele 14 troleibuze.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu