"Cenuşăreasa" îşi spune povestea la teatrul "Gulliver" Galaţi

 
Vineri, 03 Martie 2017 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Teatrul Gulliver din Galaţi vă invită duminică, 5 martie, la ora 10.30, la piesa "Cenuşăreasa", o adaptare de Ciprian Huţanu după Fraţii Grimm, în regia lui Ciprian Huţanu. Scenografia spectacolului şi construcţia păpuşilor este realizată de Vlad Tănase, muzica de Eugen Dan Drăgoi şi grafica digitală de Andrei Cozlac. În distribuţie îi întâlnim pe Elena Marin, Ionuţ Negrişanu, Gina Geru, Ramona Păuc şi pe Aurelian Iorga iar vocile cântecelor aparţin Cristinei Bleandură, lui Florin Bobei şi Corulului Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.
"Întâlnirea cu trupa de animaţie a Teatrului Gulliver a fost nu doar prilejul unor mici descoperiri în devenirea noastră ca profesionişti, cât, mai degrabă, a unei însemnate determinări de grup orientate către un scop bine definit: abordarea basmului clasic din poziţa confruntării cu imaginile-clişeu pe care cinematografia şi televiziunea le inoculează spectatorului tânăr şi matur, deopotrivă. Jocul păpuşilor, combinat cu jocul actoricesc, simultan, a fost marea miză a actorilor. Căutările mele s-au îndreptat către o renuanţare a înţelegerii întâmplărilor, altfel decât spectatorul, avizat sau neavizat, şi-ar imagina la intrarea în sala de teatru." ne spune Ciprian Huţanu, regizorul piesei.
Spectacolul a obţinut Premiul de Popularitate în cadrul Festivalului Internaţional de Animaţie "Gulliver", ediţia a XXIII-a, din anul 2015.
Biletele se pot cumpăra înainte de începerea spectacolului, preţul acestora fiind de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu