Cine ocupă locurile din Consiliul de Administraţie al Transurb

Marți, 20 Martie 2018 12:44
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Societatea TRANSURB S.A Galaţi are un nou Consiliu de Admnistraţie (CA) la trei luni după ce a fost pus în frunte un nou director. Selecţia candidaţilor a fost efectuată de către Comisia de selecţie a candidaţilor în consiliile de administraţie la societăţile la care Municipiul Galaţi este acţionar unic, asistată de către SC FOX MANAGEMENT CONSULTANTS S.R.L. Bucureşti, în calitate de expert independent, în baza unei hotărâri aprobată în Consiliul Local (CL) care prevede necesitatea găsirii unui expert independent în vederea desfăşurării procesului de selecţie a membrilor consiliului de administraţie al Societăţii Transurb SA Galaţi.
În Consiliul de Administraţie au fost numiţi şapte membri. Din cei şapte, doar trei membri sunt noi. Este vorba despre Băducă Marian, Cârcotă Elena şi Ciucă Rodica.
În prezent, CA al Transurb este format din: Borteş Diana - economist, Ciucă Rodica, Caliga Gigel (nr. - directorul general al Transurb SA), Smărăndoiu Adrian-Ion - inginer, Marin Romeo - inginer, Băducă Marian, Cârcotă Elena.
Reamintim că, Gigel Caliga ocupă funcţia de director general, de la finele anului trecut după ce mandatul Genicăi Totolici a expirat, iar interimatul lui Constantin Graur a durat doar două zile.
Durata mandatului noilor membri ai Consiliul de Administraţie este de 4 ani, iar numirea membrilor CA al TRANSURB S.A urmează a fi validată zilele următoare în şedinta de Consiliu Local.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu