Complexul Muzeal de Științele Naturii, cel mai "periculos" loc din Galaţi în "Noaptea Muzeelor" Recomandat

Duminică, 19 Mai 2019 14:50
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aglomerație la Complexul Muzeal de Științele Naturii "Răsvan Angheluţă" Galați, sâmbătă seară (18 mai 2019), unde câteva mii de gălățeni  au așteptat cu nerăbdare ora de începere a programului de vizită pentru a participa la "Noaptea Muzeelor", eveniment internaţional în care mii de instituţii muzeale şi culturale din întreaga Europă îşi deschid porţile vizitatorilor până târziu în noapte, pentru a-i încânta cu expoziţii, concerte sau work shopuri.

vlcsnap 2019 05 19 07h34m49s999

Astfel, noaptea trecută, cel mai periculos loc din Galați a fost la Complexul Muzeal de Științele Naturii. Aici, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, s-au aflat concentrate cele mai periculoase specii de animale din lume. Vizitatorii au avut ocazia de a fi doar la câțiva centimetri distanță de primele zece reptile catalogate a fi cele mai veninoase de pe glob. Şerpi Boa, vipere, şarpele cu clopoţei, cobre, caimani sau tarantule sunt doar câteva dintre exemplarele exotice, dar extrem de periculoase, prezentate.

vlcsnap 2019 05 19 07h35m11s374

Una dintre atracțiile principale de la Complex rămâne fără îndoială acvariul. Sute de specii autohtone și exotice conviețuiesc împreună sau separat după reguli știute doar de câțiva avizați ai domeniului. Atractiv a fost și ecranul interactiv, postat ca o masă digitală, ce te poartă în lumea animalelor.

În acest an, muzeul gălăţean şi-a așteptat vizitatorii cu un număr dublu de colecții. Dintre noutăţi amintim expoziția foto despre pasagerele de odinioară de pe Dunăre, dar și  cea dedicată orașului Cernobîl.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu