Contrabandă cu băuturi alcoolice depistată la Galaţi Recomandat

Joi, 11 Martie 2021 12:48
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au descoperit în autoturismele a doi cetăţeni bulgari, 44 de sticle cu băuturi alcoolice provenite din contrabandă.

„În data de 10 martie a.c., în jurul orei 15.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe D.N. 26, pe raza localităţii de frontieră Vlădeşti - judeţul Galaţi, două autoturisme înmatriculate în Bulgaria, conduse de doi cetăţeni bulgari, în vârstă de 46 şi respectiv 35 de ani. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra ambelor autoturisme, ocazie cu care, colegii noştri au descoperit în primul mijloc de transport 19 sticle cu băuturi alcoolice, iar în cel de-al doilea 25 de sticle cu băuturi alcoolice de provenienţă R. Moldova şi pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente justificative. Bărbaţii au declarat că au achiziţionat bunurile de la o persoană necunoscută şi intenţionau să le transporte în Bulgaria“, informează I.T.P.F. Iaşi.

În ambele cazuri, a fost luată măsura ridicării a întregii cantităţi de bunuri, în valoare totală de 960 de lei, efectuându-se, totodată cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu