Contrabandişti gălăţeni prinşi de poliţiştii de frontieră (FOTO) Recomandat

Luni, 26 August 2019 14:02
Publicat în Eveniment

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au descoperit şi ridicat în vederea confiscării bunuri de contrabandă şi produse susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 7.600 lei.

Astfel, la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, au oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Vlădeşti - judeţul Galaţi, un autoturism marca Dacia Logan, condus de gălăţeanul M.O., în vârstă de 51 de ani. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia au fost descoperite 800 de ţigarete (40 pachete) şi patru sticle cu alcool, de provenienţă duty free, precum şi patru recipiente din plastic ce conţineau 120 litri de motorină.

De asemenea, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi - I.T.P.F. Iaşi, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe o arteră din municipiul Galaţi, un autoturism marca Opel Astra, condus de gălăţeanul N.S., în vârstă de 47 de ani. În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit în autoturismul bărbatului 560 de ţigarete (28 pachete), diferite mărci, de provenienţă duty-free şi 29 perechi de încălţăminte sport cu însemnele unor mărci cunoscute, care sunt susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 5.800 lei.

În ambele cazuri, a fost luată măsura ridicării în vederea continuării cercetărilor, a întregii cantităţi de bunuri, în valoare totală de 7.606 lei şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

FOTO în Galeria de imagini de mai jos!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu