Copii mici, victime ale accidentelor de circulaţie

Duminică, 30 August 2015 12:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cinci copii au fost implicaţi în grave accidente de circulaţie care au avut loc în acest sfârşit de săptămână în judeţul Galaţi. „Un bărbat în vârstă de 43 de ani, aflat la volanul unui autoturism, în comuna Umbrăreşti, a ajuns la intersecţia cu un drum local. Nu a respectat semnificaţia indicatorului «Oprire» şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 76 de ani. În urma impactului, au fost rănite trei persoane din cea de-a doua maşină. Este vorba de un copil de 6 ani şi două femei de 30 şi 57 de ani“, a precizat insp. Iulian Matei, de la Poliţia Rutieră Galaţi. 

Câteva ore mai târziu, pe strada Română, un copil de 10 ani a fost lovit de maşina unei şoferiţe în vârstă de 20 de ani. Copilul traversa prin loc nepermis şi fără să se asigure. 

Alţi doi copii au ajuns, sâmbătă, la spital în stare gravă după ce au traversat neregulamentar. S-a întâmplat pe strada Ionel Fernic, în dreptul blocului N19. „Un bărbat de 39 de ani, aflat la volanul unei maşini, a accidentat doi minori, de 10 şi 13 ani, care în momentul în care au fost accidentaţi, traversau strada printr-un loc nepermis, fără să se asigure. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă”, a precizat insp. Iulian Matei, de la Poliţia Rutieră Galaţi. În urma accidentului, copiii au fost răniţi grav. În prezent se află internaţi la Spitalul de Urgenţă, respectiv la Spitalul de Copii Galaţi.

Un alt accident în care a fost implicat un minor a avut loc la Călmăţui. Un bărbat de 60 de ani a fost lovit de o bicicletă, sâmbătă seară, în timp ce traversa un drum comunal din sat. Pe bicicletă se afla un băiat de 11 ani, care le-a spus poliţiştilor că nu l-a observat pe pieton.  

sursa foto: GSDG

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu