CT perfomant pentru analiza nodulilor pulmonari, la Spitalul TBC Galaţi Recomandat

Vineri, 12 Martie 2021 12:06
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi a lansat procedura de achiziţie publică pentru dotarea cu aparatură medicală a Ambulatoriului de Specialitate de la Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC) Galați. Valoarea investiţiei este de 3.141.897 de lei, adică aproape 650.000 de euro, fonduri europene prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020. Ofertele pot fi depuse până pe 19 aprilie 2021, informează CJ Galaţi.

„La Spitalul de Pneumoftiziologie extindem şi modernizăm Ambulatoriul de Specialitate. Practic, mărim de patru ori suprafaţa vechiului ambulatoriu şi reconfigurăm circuitele medicale, astfel încât, pentru prima oară, vom avea circuite separate pentru diagnosticarea şi tratamentul copiilor şi adulţilor. În acest moment, se lucrează la amenajarea interiorului noii clădiri. În cadrul acestei investiţii, pe care o realizăm cu fonduri europene, vom dota Ambulatoriul de Specialitate cu aparatură medicală modernă, printre care şi un computer tomograf (CT) performant, dotat cu tehnologii de analiză a nodulilor pulmonari“, a declarat Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi.

Reamintim că valoarea totală a investiţiei de la Spitalul TBC Galați, care cuprinde lucrările de modernizare şi extindere a Ambulatoriului de Specialitate şi dotarea cu echipamente medicale, este de aproximativ 10 milioane de lei, fonduri prin POR 2014-2020.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu