Cu satârul în mână, a sarit gardul la vecini după băutură (VIDEO) Recomandat

Luni, 21 Septembrie 2020 17:09
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Este isprava unui gălăţean, care a nimerit astfel în curtea a două femei, una având 86 de ani. Femeile au înlemnit de frică atunci când l-au văzut. Extrem de speriate, cele două femei au ieşit în stradă să ceară ajutor şi au avut norocul ca un echipaj de jandarmi să treacă prin zonă.

„În timp ce patrula pe raza Secţiei 5 Poliţie Galaţi, echipajul de jandarmerie a fost oprit de două femei care, speriate fiind, le-au spus oamenilor legii că un bărbat aflat sub influenţa alcoolului a sărit gardul casei şi le-a ameninţat cu un satâr. Deplasându-se la adresa indicată, jandarmii au văzut un bărbat care corespundea semnalmentelor şi care la vederea oamenilor legii a aruncat satârul în vegetaţia din zona şi a încercat să sară gardul altei case, cu intenţia de a se face nevăzut. Militarii l-au urmărit şi l-au prins în momentul în care escalada poarta altui imobil. Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei. Satârul cu care le-a ameninţat pe femei a fost găsit de către jandarmi şi ridicat de la faţa locului. Din declaraţia celor două femei a rezultat că în jurul orei 20:45, în timp ce se aflau casă, au văzut un bărbat care a sărit gardul imobilului şi a venit la acestea cu un satâr în mână, cerându-le să-i dea de băut. Femeile s-au speriat şi într-un moment de neatenţie al bărbatului au fugit în stradă, unde au văzut echipajul de jandarmerie. La rândul său bărbatul nu a recunoscut fapta spunând că se afla în zonă întrucât îşi căuta pe un amic“, a precizat lt. Cătălin Bădin, IJJ Galaţi.

În acest caz, jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Poliţiştii continuă cercetările.

VEZI VIDEO mai jos! ↓↓↓

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu