Cu torpedoul burduşit cu ţigări

Miercuri, 13 Ianuarie 2016 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe 12 ianuarie, în jurul orei 11.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Mariana N., cu cetăţenie moldovenească, în vârstă de 21 ani, conducând un autoturism marca Citroen, înmatriculat în Bulgaria.
Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport.
În urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunse, într-un loc special amenajat în bordul autoturismului, 3.000 de ţigarete marca Winston, de provenienţă Republica Moldova. Conform prevederilor legale a fost luată măsura ridicării ţigaretelor în valoare de 1.800 lei şi a autoturismului folosit la activitatea infracţională, în valoare de 9.000 lei, în vederea confiscării, iar tânăra a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu