Culmea contrabandei: Ţigarete ascunse în vin

Marți, 12 Decembrie 2017 11:31
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice pe linia combaterii traficului ilicit cu ţigări, au oprit în trafic, în apropierea Combinatului Siderurgic Arcelor Mittal Galaţi, un autoturism marca Honda Accord condus de Galina M., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 34 de ani, despre care existau informaţii că desfăşoară activităţi în sfera contrabandei cu ţigări.
"Pentru continuarea cercetărilor, autoturismul şi persoana au fost duse la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport au fost descoperite ascunse în sticle din material plastic, ce conţineau un lichid cu miros specific de vin, 3.000 de ţigarete de contrabandă, de diferite mărci. Persoana în cauză a declarat că ţigările respective îi aparţin şi că intenţiona să le ducă unei persoane din municipiul Galaţi", se arată în comunicatul ITPF Iaşi.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării ţigaretelor, în valoare de 1.800 lei, în vederea confiscării, iar pe numele femeii, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu