Cum s-au distrat gălăţenii în noaptea dintre ani

Luni, 01 Ianuarie 2018 17:59
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

1200 de pensionari gălăţeni au petrecut ca în tinereţe la Revelionul pensionarilor la Patinoarul Dunărea, transformat pentru o noapte în arenă de dans. Nu a contat că acum câteva săptămâni oamenii au stat şi 5 ore în frig la coadă pentru bilete şi au şi leşinat, acum toată lumea s-a distrat. Au încins hore, dar nici ritmurile mai noi nu i-au făcut să stea pe scaune. Capul de afiş al serii a fost cântăreţul de peste Prut, Ion Suruceanu.
Patinoarul gălăţean a fost dezgheţat şi acoperit cu o pardoseală pe a cărei suprafaţă au fost aranjate mesele pentru cei 1200 de pensionari care au apucat biletele râvnite. Aranjaţi, domnii cu coifuri de petrecere şi doamnele cu diademe, parcă au şi uitat ce greu au pus mâna pe bilete. Pentru un meniu de doar 80 de lei au avut tradiţionalul meniu de Revelion, dar şi multă distracţie.
Cei care au dorit să achiziţioneze bilete au putut face acest lucru prezentând cuponul de pensie sau adeverinţa de venit, iar valoarea înscrisă pe acestea nu trebuia să depăşească suma de 1.100 lei. Meniul a constat în ordef, peşte preparat la cuptor, muşchi de porc şi cârnăciori, apă, vin, şampanie, tărie şi cafea. Ringul de dans a fost în permanenţă animat. Capul de afiş al serii a fost cântăreţul de peste Prut, Ion Suruceanu, care i-a ridicat imediat de pe scaune pe petrecăreţi. Revelionul pensionarilor a fost organizat de Primăria Galaţi şi Teatrul Muzical Nae Leonard.
Alţi gălăţeni au petrecut Revelionul în stradă. Mii de oameni au ales să treacă în noul an, în stradă. Insoţiţi de familii şi prieteni, gălăţenii l-au ascultat pe Grasu XXL şi au admirat focul de artificii. imediat după miezul nopţii, a urcat pe scenă Alex Velea. Show-ul de Revelion, organizat în stradă de Primaria Galaţi şi a costat aproximativ 40.000 de euro.
Ce vor gălăţenii de la noul an? Ei au speranţe mari de la 2018. Să le fie bine şi, poate, doar poate, să nu piardă prea mulţi bani la salarii ca urmare a schimbărilor fiscale ce intră în vigoare de la 01 ianuarie 2018.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu