Curier, şi-a înscenat un furt de peste 11.000 lei Recomandat

Joi, 13 Mai 2021 15:52
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţia Municipiului Galaţi a fost sesizată, în data de 12 mai 2021, în jurul orei 12.45, de către un bărbat, în vârstă de 20 ani, din comuna Schela, judeţul Galaţi, având calitatea de şofer-curier la o societate ce are ca obiect de activitate curieratul rapid, despre faptul că, în aceeaşi zi, în intervalul orar 12.00-12.10, un autor necunoscut, profitând de faptul că portierele nu erau asigurate, a pătruns în interiorul autoutilitarei de serviciu, de unde a sustras suma de 11.037 lei, reprezentând încasările firmei, în timp ce aceasta se afla parcată în zona unui bloc situat pe strada Tecuci, din municipiul Galaţi.

Iniţial, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi - Biroul Investigaţii Criminale - Compartimentul Furturi din auto, după efectuarea cercetării la faţa locului, au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Fiind continuate cercetările în această cauză, poliţiştii au stabilit faptul că cel care a sesizat poliţia a înscenat comiterea furtului menţionat, însuşindu-şi în mod ilegal suma de aproximativ 11.037 lei din gestiunea firmei la care era angajat.

După audiere, tânărul de 20 ani a dat declaraţii complete cu privire la cele întâmplate, astfel că a fost schimbată încadrarea faptei din furt în delapidare. Cercetarile sunt continuate în cauză de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Galaţi, cu făptuitorul în stare de libertate, pentru administrarea întregului probatoriu şi pentru dispunerea tuturor măsurilor legale.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu