Depistat de jandarmi având asupra sa substanţe interzise Recomandat

 
Luni, 20 Iunie 2022 13:09
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean în vârstă de 34 ani a fost depistat de jandarmi având asupra sa mai multe plicuri cu substanţe interzise. Bărbatul a încercat să scape de jandarmi fugind într-o zonă întunecată, însă a fost prins imediat de oamenii legii.   

Sâmbătă, 18 iunie, în jurul orei 22:30, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza municipiului Galaţi a observat un bărbat care la vederea maşinii jandarmeriei a schimbat brusc direcţia de deplasare şi a fugit în interiorul Parcului Cloşca. Având în vedere comportamentul suspect al persoanei în cauză, jandarmii au pornit în urmărirea acestuia, moment în care au sesizat că bărbatul aruncă în vegetaţia din zonă mai multe plicuri. 

Acesta a fost ajuns din urmă şi imobilizat de către jandarmi, iar cu privire la motivul pentru care a fugit la vederea echipajului de ordine publică, bărbatul a declarat că s-a speriat şi a alergat spre zona împădurită a parcului aflat în apropiere. În prezenţa celui în cauză, jandarmii au procedat la verificarea zonei, iar în vegetaţie au fost găsite plicuri ce conţineau o substanţă vegetală sub formă de muguri de culoare galben-verzuie şi o substanţă alb-transparentă sub formă de cristale. Despre plicurile găsite, bărbatul a refuzat să facă declaraţii.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Jandarmeriei, unde a fost întocmit proces verbal de depistare, ulterior aceasta fiind predată ofiţerilor de crimă organizată, care continuă cercetările.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu