Din ce în ce mai multe cereri la Spitalul de Urgenţă Galaţi pentru aflarea orei naşterii Recomandat

Marți, 16 Iulie 2019 15:52
Publicat în Eveniment

Număr din ce în ce mai mare de cereri trimise pe e-mailul Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi prin care se cere comunicare orei exacte a naşterii (FOTO în Galeria de imagini de mai jos!). Este situaţia întâlnită mai des în ultimul an, iar singurul scop al cererii este că data orei naşterii este necesară pentru stabilirea ascendentului necesar calculării astrogramei.

Acum trei ani la spital nici nu se auzise de o astfel de solicitare, în timp ce, acum, numai în ultimele 4 zile s-au primit două astfel de cereri. "În ultima vreme tot mai mulţi cetăţeni solicită să afle ora naşterii în unitatea noastră. Cererile sunt transmise pe orice cale la secretariatul unităţii, dar majoritatea sunt transmise prin e-mail. Ei nu justifică în solicitări, dar presupun că vor să îşi facă nişte calcule astrale", a precizat Mădălina Ispas, reprezentant Spitalul de Urgenţă Galaţi.

Astrolog: "Fără ora naşterii nu se poate construi o astrogramă"

Un astrolog ne şi explică de ce este atât de relevantă ora naşterii. "Fără ora naşterii nu se poate construi o astrogramă, asta înseamnă să fim privaţi de caracteristicile derivate din ascendent şi cele 12 case, ascendentul este foarte important, este cel care ne afectează după vârstă de 28 de ani - 30 de ani. Dacă la maternitate, într-o oră se nasc zece copii, ceea ce îi diferenţiază sunt minutul şi secunda chiar în care s-au născut", spune Nelu Vicleanu, astrolog şi numerolog.

Gălăţenii au păreri împărţite

Unii dintre gălăţenii care au avut nevoie de un astfel de calcul astral spun că s-a meritat deoarece au aflat informaţii care îi ajută enorm în viaţă. "M-a ajutat foarte mult să îmi conştientizez vulnerabilităţile, sensibilităţile, fricile, calităţile. Mă ajută să merg pas cu pas către visul meu, către ceea ce am fost construită eu să fac pe lumea aceasta", spunea Andreea Goria, solicitant astrogramă.

Alţi gălăţeni consideră însă că a face o astfel de cerere către un spital, unde şi aşa sunt multe solicitări mult mai serioase, pare uşor fără sens. "Mi se pare ciudat, nu am mai auzit până astăzi. Nu cred că aş fi făcut o cerere la Spitalul Judeţean pentru a afla", spune un gălăţean.

O astrogramă personalizată ajunge la 300 de lei, în timp ce o cerere pentru aflarea orei naşterii, la spital, nu costă nimic.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu