Diplome de recunoştinţă pentru pensionarii Ambulanţei

Luni, 03 Martie 2014 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Circa 20 de foşti angajaţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi au primit poate cel mai frumos cadou din ultimii ani. S-a organizat o întâlnire cu ei şi cu actualii lor colegi, întâlnire după care au primit şi diplome pentru activitatea depusă în slujba salvării oamenilor.
„Este prima întâlnire de acest fel organizată de noi şi sperăm ca de acum înainte să o facem în fiecare an. Am reuşit să chemam foştii colegi care s-au pensionat în ultimii şase ani. Am proiectat imagini din poze mai vechi cu Ambulanţa, inclusiv de la vechiul sediu, şi apoi am înmânat diplomele. Poate că bucuria cea mai mare a foştilor noştri colegi, dintre care unii au şi 44 de ani de Ambulanţă, a fost să se şi revadă între ei”, a spus dr. Mihai Polinschi, director Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi.
Colegii mai tineri ai pensionarilor Ambulanţei au avut ce asculta din poveştile spuse. „Au poveşti de viaţă impresionante. Au trecut prin atâtea lucruri de-a lungul lungii lor cariere în slujba omului, încât a fost o mare plăcere să îi revedem şi să îi ascultăm. Întâlnirea a fost organizată la iniţiativa doctorului Mihai Polinschi şi sperăm să nu rămână singura”, a spus dr. Domnica Ursu, SAJ Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu