Director nou la ArcelorMittal Galaţi Recomandat

Miercuri, 16 Mai 2018 15:44
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

ArcelorMittal Galaţi anunţă că are un nou director general. Numele lui este Bogdan Grecu şi a preluat postul de conducere al ArcelorMittal Galaţi de la Bruno Ribo care a fost director general pentru combinatele din Galaţi, şi ulterior Skopie, din anul 2012.
"Bogdan Grecu a fost numit director general al ArcelorMittal Galaţi (România) şi Skopie (Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei). Activitatea ambelor unităţi şi a celor incluse în pachetul de separare va fi condusă de un «manager al unităţilor ţinute separat» şi monitorizată de un «împuternicit pentru supraveghere», numit în acord cu reprezentanţii Comisiei Europene", se arată în comunicatul ArcelorMittal Galaţi.
Bruno Ribo îl va sprijini pe noul director general, în timpul fazei de tranziţie. "Bogdan va avea tot sprijinul meu în viitorul apropiat pentru a asigura o tranziţie lină şi o continuitate perfectă în toate activităţile noastre", a declarat Bruno Ribo.
Bogdan Grecu, în vârstă de 41 de ani, a absolvit Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie cu un masterat în economie şi începând cu 2001 s-a alăturat echipei Combinatului Siderurgic de la Galaţi. Din 2012, a fost membru al Comitetului Director al ArcelorMittal Galaţi şi a coordonat diverse activităţi cum ar fi: audit intern, cumpărări, logistică, investiţii, I.T., automatizări, lanţ furnizor şi cerere.
"Toate activităţile noastre vor continua în mod obişnuit în următoarele luni de tranziţie şi de pregătire pentru vânzare", a spus Bogdan Grecu, noul directorul general al unităţilor ArcelorMittal Galaţi - Skopie.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu