Directorul Fiscalităţii gălăţene, găsit în incompatibilitate de ANI Recomandat

Joi, 27 Februarie 2020 09:25
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate în cazul lui Stadoleanu Ioan Daniel, funcţionar public în cadrul Primăriei municipiului Galaţi.

Potrivit ANI, începând cu data de 16 septembrie 2013 exercită simultan funcţia publică de director executiv al Direcţiei Impozite, Taxe şi Alte Venituri Locale din cadrul Primăriei municipiului Galaţi şi calitatea de expert contabil, respectiv expert contabil judiciar, încălcând astfel dispoziţiile Legii nr. 161/2003, potrivit căreia „Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii sau activităţi în domeniul didactic, al cercetării ştiinţifice, al creaţiei literar-artistice. Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, funcţionar public parlamentar sau funcţionar public cu statut special, potrivit fişei postului”.

Daniel Stadoleanu a declarat pentru jurnaliştii Monitorul de Galaţi că el a făcut proba că nu este în stare de incompatibilitate, ba mai mult de atât, directorul Fiscalităţii gălăţene deţine o hotărâre a Curţii de Apel Galaţi în care se arată că acesta nu se află în stare de incompatibilitate. „Am să contest în instanţă evaluarea Agenţiei Naţionale de Integritate deoarece o consider abuzivă. Le-am trimis probele şi am făcut dovada că nu mă aflu în stare de incompatibilitate. Le-am trimis şi hotărârea Curţii de Apel Galaţi în care se arată că nu există incompatibilitate. Cu toate acestea, văd că ei nu ţin cont de nimic şi cotinuă procedurile“, a declarat Daniel Stadoleanu în exclusivitate pentru Monitorul de Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu