Două maşini avariate, trei oameni în spital şi un inconştient fără permis

  Maria ROMANIŢĂ
Vineri, 21 Noiembrie 2014 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai multe persoane au fost rănite în urma unor accidente rutiere care au avut loc în Galaţi, Vânători şi Pechea. Vremea rea şi neatenţia şoferilor au avut partea lor de vină. În primul caz, un gălăţean de 39 ani, care conducea un autoturism pe strada George Coşbuc, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar în faţa sa, condus de o femeie în vârstă de 30 ani. În urma impactului, cele două autoturisme au fost avariate, valoarea pagubelor materiale ridicându-se la aproximativ 2.000 lei. De asemenea, conducătoarea auto a suferit leziuni uşoare, ce nu au necesitat internarea în spital.
În aceeaşi zi, un bărbat în vârstă de 21 ani, din Pechea, care se deplasa cu o căruţă pe DJ 251, a schimbat direcţia de mers fără a acorda prioritate de trecere unui biciclist de 79 ani, pe care l-a acroşat. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, unde a rămas internat pentru îngijiri medicale de specialitate.
La Vânători, o femeie de 33 ani, din localitate, care conducea un autoturism pe raza localităţii, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu mâzgă, fiind şi o ceaţă foarte densă, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac. Femeia a fost internată pentru îngrijiri medicale la Spitalul „Sf. Apostol Andrei” din Galaţi.
Poliţiştii au mai depistat la Iveşti un tânăr de 22 ani, din satul Buceşti, care conducea un autoturism, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu