Dragoş Horia Buhociu: ”Nu am crezut că o să ajung arhitect şef şi mai ales la Galaţi”

Miercuri, 20 Decembrie 2017 17:12
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Ionuţ Pucheanu l-a prezentat public pe noul arhitect-şef al municipiului Galaţi, Dragoş Horia Buhociu. Acesta a lăsat Capitala pentru a reveni la Galaţi, pentru a realiza proiecte care ” se văd fizic” pentru oraşul nostru. Dragoş Horia Buhociu a absolvit Şcoala nr. 28 din Galaţi şi Colegiul Naţional ”Vasile Alecsandri”. Edilul are mare încredere în capacităţile acestuia şi speră ca împreună să dezvolte proiecte pentru ca oraşul nostru să devină mai atractiv.
”Evident că nimeni nu e perfect, nimeni nu e fără de păcat, multe s-au spus, multe se vor spune, suntem la un nou început, am încredere deplină în capacităţile, cel puţin pe partea aceasta pe care îşi va desfăşura activitatea domnul Buhociu şi sper ca oraşul nostru, din punct de vedere al investiţiilor care se pot realiza pe raza municipiului nostru să devina mai atractiv” a declarat primarul Ionuţ Pucheanu.
”Nu am crezut că o să ajung arhitect şef şi mai ales la Galaţi pentru că eu am avut o carieră în mediul privat şi în paralel în mediul universitar, iar administraţia era o chestiune destul de îndepărtată. (...) Eu cred şi sper că la nivel local munca mea va fi mai uşor cuantificabilă de mine, pentru mine, şi, desigur, de către alţii şi pot să am această satisfacţie a unui lucru care ”se vede fizic” mai mult decât un proiect abstract care generează efecte la nivelul întregii ţări. Cred că Galaţiul a ratat destule şanse, dar cred în acelaşi timp că suntem aprope să ranversăm trendul descrescător”, a declarat Dragoş Buhociu, noul arhitect- şef al municipiului Galaţi. Reamintim că,oraşul nostru a rămas fără arhitect şef din luna septembrie când fosta arhtectă şefă, Teodora Voicilă, a fost transferată pe funcţia de director al Direcţiei de Urbanism din cadrul Primăriei municipiului Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu