Droguri introduse în ţară în pungi de cafea de doi gălăţeni Recomandat

Vineri, 15 Aprilie 2022 14:02
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Galaţi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Galaţi, au surprins în flagrant delict doi bărbaţi bănuiţi că ar fi introdus, în ţară, un colet conţinând droguri de risc şi mare risc.
La data de 14 aprilie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galaţi, au surprins în flagrant delict doi bărbaţi, de 32 şi 30 de ani, ambii din municipiul Galaţi, care ar fi introdus în ţară un colet conţinând aproximativ 120 de grame de cannabis şi 10 grame de cocaină.
În urma acţiunii, bărbatul de 30 de ani, aflat la volanul autoturismului cu care cei doi se deplasau, a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru THC (cannabis).
Ulterior, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa celor doi bărbaţi, unde au fost descoperite şi ridicate 6 grindere conţinând fragmente vegetale şi 1.700 de lei.
După administrarea probatoriului, bărbatul de 32 de ani a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc şi mare risc şi trafic de droguri de risc şi mare risc, faţă de cealaltă persoană, cercetată pentru deţinere de droguri de risc şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.
La percheziţie au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu