Elevă a Colegiului de Industrie Alimentară "Elena Doamna" din Galaţi, dispărută! Recomandat

Joi, 29 Septembrie 2022 08:22
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La data de 28 septembrie 2022, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galaţi au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 55 ani, din sat Odaia Manolache, comuna Vânători, judeţul Galaţi, cu privire la faptul că nepoata sa pe nume Pasat Florentina Nicoleta (foto ↑↓), de 15 ani şi 10 luni, în cursul zilei de miercuri, în jurul orei 07.00, a plecat în mod voluntar de la domiciliu din satul menţionat către unitatea de învăţământ la care este elevă, respectiv Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna" din municipiul Galaţi, fără a mai reveni până în prezent.

eleva disparuta galati 2

Semnalmente: greutate aproximativ 54 de kg, înălţime 1,60 metri, constituţie atletică, ten deschis, păr castaniu-roşcat tuns până la umeri, ochi verzi.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu o vestă tip camuflaj de culoare verde cu maroniu, o bluză cu mânecă lungă de culoare mov fără înscrisuri, pantalon tip blug de culoare verde cu tăieturi în zona genunchilor, încălţăminte sport, adidaşi de culoare neagră, având în zona şireturilor o inimioară cu mai multe pietricele de culoare alb.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că minora nu a participat la cursuri în data de 28.09.2022 şi ar fi fost văzută în cursul dimineţii în Gara Galaţi.

! Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu