Exproprieri suplimentare pentru Drumul Expres Brăila - Galaţi Recomandat

Joi, 15 Aprilie 2021 13:48
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministerul Transporturilor a lansat în consultare publică două proiecte care vizează exproprieri suplimentare pentru lotul 2 din Autostrada de Centură Bucureşti Sud (A0 Sud) şi pentru Drumul Expres Brăila - Galaţi.
Potrivit proiectului publicat pe site-ul Ministerului Transporturilor propune, pentru realizarea lotului 2 din A0 Sud, exproprierea a încă două imobile în suprafață totală de 130 mp. Valoarea despăgubirilor este de 1.500 lei.
Aşa cum Monitorul de Galaţi a anunţat, pentru Drumul Expres Brăila - Galaţi au fost aprobate exproprieri încă de anul trecut, pentru realizarea obiectivului se mai doreşte exproprierea a încă două imobile nou identificate, în suprafaţă totală de 17.587 mp. Acestea se află pe raza localităţii Vădeni din judetul Brăila, pe teritoriul judeţului Brăila, dar şi a municipiului Galaţi. Valoarea despăgubirilor se ridică la 64.000 de lei.
Licitaţia pentru proiectarea şi contrucţia Drumului Expres Brăila - Galaţi a fost câştigată S.C. Spedition UMB S.R.L. aparţinând omului de afaceri Dorinel Umbrărescu.

Citește și A fost semnat contractul pentru proiectarea şi execuţia Drumului Expres Brăila - Galaţi

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu