Fetiţă de 2 ani pierdută de bunici la Iarmarocul Moldovenesc de la Tecuci Recomandat

Vineri, 12 August 2022 13:35
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Joi, în jurul orei 21:00, în timp ce se afla cu bunicii la Iarmarocul Moldovenesc, o fetiţă în vârstă de 2 ani, atrasă fiind de luminile caruselelor, s-a îndepărtat de aceştia şi s-a pierdut în mulţime. Jandarmii au sesizat că fetiţa nu este însoţită şi s-au apropiat de ea, moment în care copilul i-a luat în braţe şi a început să plângă.
Datorită vârstei, jandarmii nu au putut afla mai multe detalii despre însoţitorii copilului, motiv pentru care au început să întrebe mulţimea din zonă dacă o cunoaşte cineva. Întrucât toate persoanele întrebate au spus că nu cunosc copilul, jandarmii au luat fetiţa în sediul pus la dispoziţie de către organizator forţelor de ordine, pe durata desfăşurării iarmarocului şi au început să facă verificări pentru identificarea familiei.

WhatsApp Image 2022 08 12 at 13.28.40 1

În timp ce făceau verificări, la faţa locului au venit bunicii fetiţei, pentru a sesiza pierderea acesteia. Jandarmii i-au întrebat dacă copilul care se află în sediu este nepoata lor, iar ei au confirmat că este persoana pe care o caută.
Fetiţa s-a bucurat că şi-a regăsit bunicii, iar ei au mulţumit jandarmilor.
"Încă odată, facem recomandarea ca în cazul în care participaţi la evenimente publice şi sunteţi însoţiţi de copii, să le acordaţi o atenţie deosebită, deoarece se pot rătăci cu uşurinţă", transmit jandarmii gălăţeni

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu